Creools lamspotje

Exotisch traditioneel – Heerlijk lamsvlees met een Creoolse toets, perfect te combineren met Cornquetten! Krijgen jullie hier ook spontaan honger van?!. Ideaal om klaar te maken voor familie en vrienden.

Lees meer

Steak met Aziatische toets, lekker voor op de barbecue!

Daar is de lente, daar is de zon! Dan kan de eerste barbecue natuurlijk niet op zich laten wachten! Een lekkere steak, lichtjes marineren en dan dichtschroeien boven de hete kolen. Cornquet marrakech is de perfecte partner van je steak.  Simpel maar o zo smaakvol!

Lees meer

Wat een fijne eerste voedingsbeurs!

Zo zo. De eerste beurs van Cornquet is achter de rug: de befaamde Tavola beurs in Kortrijk Xpo! En het moet gezegd zijn, het was een fijne eerste kennismaking met de honderden enthousiaste medewerkers en talentvolle starters van het event. Een kleine recap. 

Lees meer

Waterzooi van griet met witloof en kroketten

Ingrediënten van Polenta Kroketten Van Cornquet

Traditioneel en smakelijk – dan hebben we het natuurlijk over een goede waterzooi. En waarom niet eentje met grietfilet? Griet is dan wel duurder dan zijn soortgenoten, toch is het een bijzonderlijk verrukkelijke platvis waarvan het water je ongetwijfeld in de mond komt. Werk dit af met onze kruidige Fines Herbes polenta kroketten en je…

Lees meer

Cornquet genomineerd voor Gouden Tavola

Sietse Van Haute krijgt Gouden Tavola met Cornquet

Verse en vernieuwende smaken, kwalitatieve delicatessen en honderden talentvolle exposanten. Wie de tweejaarlijkse Tavola beurs in Kortrijk Xpo bezoekt, weet waaraan hij of zij zich mag verwachten. Ook naar de Gouden Tavola wordt naarstig uitgekeken. Dat is een wedstrijd die voorafgaat aan de vakbeurs en bepaalt welke foodinnovaties het gaan maken. Onze polenta kroketten lieten alvast…

Lees meer

Rundstoofpotje met polenta kroketten

Heerlijk rundstoofvlees is een Vlaamse klassieker dat kan smaken tijdens koudere dagen. Reken daar een goede groentebouillon en een salade met kruidige polenta kroketten erbij, en je ben verzekerd van een culinair gerecht. 

Lees meer

Cornquet productie uit de startblokken

Deze week zijn we gestart met de productie van onze heerlijke Cornquet kroketten. Nu kunnen we starten met het schrijven van het eerste hoofdstuk in het Cornquet verhaal. Het eerste hoofdstuk zal vooral gaan over zo veel als mogelijk mensen laten kennismaken met de Cornquet kroketten. Via storytellers (slagerijen, traiteur, maaltijdbezorgers) willen we het verhaal…

Lees meer

Cornquet in de kijker op Food Matters Live

Cornquet Live Video Food Matters Live

Kort na de lancering van Cornquet was het tijd om de allereerste vakbeurs bij te wonen. En dat was er eentje om je vingers bij af te likken: het internationale Food Matters Live in Londen van 21, 22 en 23 november 2017! Een mooie opportuniteit om onze polenta kroketten onder de aandacht te brengen leek ons.…

Lees meer

Welkom op onze gloednieuwe Cornquet website!

  Welkom bij Cornquet.be! Ikzelf, Sietse, wil jullie bij deze van harte welkom wensen! Het Cornquet verhaal begint 3 jaar geleden met een info- moment van bryo het starters netwerk van VOKA. Na het horen van een aantal inspirerende verhalen van startende ondernemers heb ik bij mijzelf het voornemen genomen om van de fantastische kroketjes…

Lees meer