Cornquet productie uit de startblokken

Polenta kroketten van CornquetDeze week zijn we gestart met de productie van onze heerlijke Cornquet kroketten.

Nu kunnen we starten met het schrijven van het eerste hoofdstuk in het Cornquet verhaal. Het eerste hoofdstuk zal vooral gaan over zo veel als mogelijk mensen laten kennismaken met de Cornquet kroketten. Via storytellers (slagerijen, traiteur, maaltijdbezorgers) willen we het verhaal dichter bij jullie, de consument, brengen. Binnen dit verhaal van Cornquet is er een belangrijke rol voor het onderwerp diversiteit. Wij willen de mensen inspireren om in hun dagelijkse eetpatroon ook de Cornquet kroketten een plaats te geven. Want wat is er fijner dan veel keuze hebben?!

Onze smaak “marrakesh” is ook een voorbeeld van diversiteit. Wij streven er naar om verschillende versies van Cornquet kroketten te ontwerpen die in verband staan met een bepaalde (eet)cultuur. Op deze manier willen we de consument in contact brengen met de diversiteit aan smaken die onze wereld te bieden heeft. Ras el hanout betekent letterlijk  “het beste van de winkel”. Tajine is een gerecht waarbij ras el hanout vaak gebruikt wordt.

Als jullie een idee hebben voor een volgende Cornquet smaak dan horen we het graag!

To be continued